Vi är Nattvandrarna Sverige – och nej, vi är ingen bluff!

2006 bröt sig några personer ut ur Nattvandrarna Sverige och de bildade så småningom en egen organisation under namnet Nattvandring.nu.

Eftersom vi brinner för det vi gör välkomnar vi allt som kan främja det. Därför söker vi hela tiden fler som vill stötta oss och engagera sig. Tyvärr ser Nattvandring.nu inte på det på samma sätt utan sprider osanningar för att misskreditera oss, alltså den organisation de kommer ifrån. Det gör oss både arga och ledsna. Vi vill därför klargöra att all insamling vi gör går till vår verksamhet – Nattvandrarna Sverige.

-“Det är tragiskt att Nattvandring.nu påstår att Nattvandrarna Sveriges insamling är en bluff. Att de felaktigt nyttjar vårt namn Nattvandrarna på flera orter trots att de verkar under namnet Nattvandring.nu skapar förvirring. Men Nattvandrarna är absolut ingen bluff och vi accepterar inte att man försöker svartmåla vår organisation för egen vinnings skull. Det är tragiskt att bolag som Carlsberg, EON och Skandia står bakom detta genom sitt uppdrag i styrelsen i Nattvandring.nu.
Vi är stolta över vad vi har byggt upp under dessa 28 år och vi kommer att fortsätta att skapa trygghet och vara en öppen organisation där alla är välkomna!”, säger ordförande Peder Schillerström

2018-01-25T13:37:45+00:00 25 januari, 2018|

Är du intresserad av att nattvandra?