Nattvandrarna behöver ditt stöd

Nattvandrarna är en ideell förening där allt arbete utförs av volontärer. Vi har aktiva nattvandrargrupper på fler än 50 olika orter runt om i Sverige. Det är trygga vuxna, både äldre och yngre, som frivilligt nattvandrar på fredag- och lördagskvällar, vecka efter vecka, året runt.

Den här arbetsinsatsen kostar ingenting i pengar räknat. Däremot krävs det engagemang, närvaro och mod att våga vara en vuxen förebild. Arbetet innebär också en helhjärtad tro på att vuxna människor behövs för att skapa trygghet.

Det som kostar pengar är försäkringar, rekrytering och utbildning av nya nattvandrare, medlemsbidrag och material, exempelvis jackor, för att kunna utföra vandringar. Vår dröm är att det ska finnas nattvandrare i alla kommuner i hela Sverige. Det skulle betyda minst 290 grupper – tänk vilken skillnad det skulle göra!

Vi hoppas att du också vill stödja vårt arbete. Bli månadsgivare så hjälper du oss att utvecklas och bli fler.
Eller skänk en gåva via Swish så gör du en viktig insats för att vi ska kunna investera i fler varma jackor, och för att vi ska kunna skapa fler nattvandrargrupper och i förlängningen ett tryggare samhälle för alla.

Swisha din gåva till
123 402 91 20
eller skänk via vårt
Bankgiro 673-5781