Vi behöver ditt stöd!

Nattvandrarna är en ideell förening där allt arbete utförs volontärt. Vi har aktiva nattvandrargrupper på över 50 olika orter runt om i Sverige. Det är trygga vuxna, både äldre och yngre, som frivilligt tar på sig den gula jackan och nattvandrar fredag kväll och lördag kväll. Vecka ut och vecka in. Året runt.

Deras viktiga arbetsinsats kostar ingenting i pengar räknat. Men, arbetet kräver engagemang, närvaro och ett mod att våga vara en vuxen förebild.  Arbetet kräver också en helhjärtad tro på att vuxna människor behövs för att skapa trygghet.

Det som däremot kostar pengar är jackor, mössor och vantar, utbildning, försäkringar och rekrytering av nya nattvandrare.

Vår dröm är att det skall finnas Nattvandrare i alla kommuner i hela Sverige. Det skulle betyda minst 290 grupper. Tänk vilken skillnad det skulle göra!

Vi hoppas att du vill stödja vårt arbete. Bli månadsgivare så stödjer du regelbundet Nattvandrarnas arbete och hjälper oss att utvecklas och bli fler. Eller skänk en gåva via Swish eller PG, så gör du en otroligt viktig insats för att vi skall kunna investera i fler varma jackor och för att vi skall kunna skapa fler nattvandrargrupper.

Swisha din gåva till
123 402 91 20
eller skänk via vårt
Bankgiro 673-5781