Nattvandrarnas e-tidning #3 2023

I detta nummer kan vi bland annat läsa om skolavslutningar, midsommar, cruising, blomtåg, samarbeten och hur Nattvandrarna jobbar mot våld. Vi får också chans att lära känna några av våra nattvandrare. Läs vår e-tidning här. Ett stort tack till alla företag som sponsrar Nattvandrarna Sverige, som gör det möjligt [...]

Nattvandrarnas e-tidning #2 2023

I det andra numret av Nattvandrarnas e-tidning får du reda på vad som diskuterades under organisationens årliga Riksträff och ta del av ett fantastiskt fina bilder när vi blev tilldelade fanan av Stiftelsen Sveriges Nationaldag den 6 juni i huvudstaden. Medlemmar från vår organisation har även bistått forskare i Ukraina med material i form av jackor och nya grupper har startats runt om i landet. Allt detta och mer kan du läsa om i senaste numret av e-tidningen.

  • Nattvandrarna

Nattvandrarnas e-tidning #1 2023

I det aktuella numret av vår e-tidning får du i intervjuer möta flera av våra engagerade eldsjälar och ta del av vad våra grupper upplevt på vandringar under vintercruising, luciavandring och Vela cup bland mycket annat. Vi presenterar vår nya valberedning och gör ett nyhetssvep över landet. Läs det senaste numret här.

Nattvandrarnas e-tidning #4 2022

I vårt senaste nummer av Nattvandrarnas e-tidning kan vi bland annat läsa om Adriana-stipendiet som delats ut, en manifestation mot mäns våld mot kvinnor och ta del av tips på samverkan från Nattvandrarna i Ekholm. Vi får också chansen att lära känna vår styrelseledamot lite bättre. Detta och mycket mer i årets sista nummer av Nattvandrarnas e-tidning.

Nattvandrarnas e-tidning #3 2022

I årets tredje nummer av Nattvandrarnas e-tidning få vi möta många av våra engagerade medlemmar runt om i landet. Vi har bland annat varit på stadsfest i Eksjö, matfestival i Skövde och rapporterar från blomstertåget som hölls för att hedra Adriana.