Nattvandrarnas e-tidning ges ut fyra gånger per år och är ett viktigt medium för oss att synas i, dels för att bli fler nattvandrare men också för att få sponsorer. E-tidningen är även ett sätt för våra sponsorer att visa att de stöttar oss – och som ni vet behöver vi deras stöd för att ha råd att hålla verksamheten levande, exempelvis genom att köpa in jackor och annat material till vandringarna.

Det är vi nattvandrare som skapar e-tidningen genom att presentera oss själva, vad vi gör och vad som händer i verksamheten. Det är vi nattvandrare som ansvarar för att skapa artiklar. För att kunna ta del av vår verksamhet i Nattvandrarnas e-tidning ska varje region till skicka in minst två artiklar till varje nummer.

Tillvägagångssätt:

  • Skriv en text (minst ett halvt A4). Texten bör vara berättande och personlig och kan till exempel handla om ett tillfälle där du deltagit som nattvandrare, en intervju med en person i er förening/grupp, vad andra tycker om er verksamhet och så vidare. Endast fantasin kan sätta stopp så länge ämnet härrör till Nattvandrarna. Upplever du att det är svårt att få ihop texten så hör av dig till oss så får du hjälp.
  • Ta fram en eller flera bilder som kan kopplas till din text. Bilderna bör helst vara i liggande format och av god kvalitet men det är inget krav . Tänk på att personer som syns med ansikte måste godkänna att bilden delas i e-tidningen.
  • Bifoga sedan text- och bildmaterial i ett mejl och skicka det till info@nattvandrarna.se. Glöm inte att skriva vilken förening du tillhör samt namn och telefonnummer till dig som skickat in artikeln. Vill du inte att ditt namn ska stå med i tidningen så notera detta i mejlet.

Tidningen delas på vår hemsida samt i den öppna Facebookgruppen “Nattvandrarna Sverige”. För att vi ska synas bättre är det till stor hjälp om du delar inlägget med e-tidningen i ditt eget flöde.

Detta gäller från 2020.

Se fler nyheter här >>